Als je mijn verhaal hebt gelezen bij  ‘IK’, lees je misschien wel overeenkomsten met jouw eigen leven, maar jouw verhaal is niet het mijne. Je ervaringen, je vragen, je achtergrond en je zorgen, ‘dat’ maakt jouw verhaal uniek.

Het kan zijn dat je rondloopt met vragen en zorgen over je kind(eren), over jezelf of dat in combinatie met elkaar. Dat is ook heel logisch, hooggevoeligheid (HSP) en hoogbegaafdheid zijn lastige onderwerpen en het opvoeden kost veel energie. Je wilt als ouder het beste voor je kind, maar wat als je voelt dat je dat niet altijd kunt bieden of voor je gevoel daarin tekortschiet? Dat kan je onzeker maken over jezelf. Als je hooggevoelig en/of hoogbegaafd bent ben je extra gevoelig voor zorgen, angsten ed. 

Worstel je zelf met je (eventuele) hooggevoeligheid of met die van je kind? Of loop je rond met vragen over ontwikkelingsvoorsprongen en hoogbegaafdheid? Wellicht ook i.c.m. hooggevoeligheid? Lees dan meer over deze onderwerpen of kijk onder het kopje WIJ wat ik voor jou kan betekenen.